WORKSHOPS

Inden hver workshop vil der være et foredrag som belyser emnet, der skal arbejdes med på workshoppen. Foredraget vil være åbent for alle – også dem, der ikke skal deltage på selve workshoppen.

Her er listen over alle planlagte workshops i 2019.

Prisen pr. workshop: 950 kr inkl. kaffe, te og biodynamiske snacks.

Adresse:
Santos Institute of Manuel Medicine
Bakkedal
Tværgyden 1
5600 Fåborg

Tilmeld dig Santos instituttets nyhedsbrev
og modtag information om kommende arrangemente/møder.

 • 3/10: Bækken - Fokus på graviditet & fødsel

  Gratis foredrag klokken 16.00 – 16.45
  På dette lille foredrag vil Marlon Buriti belyse infertilitet med både fokus problemstillingerne, men også løsninger, lindring og behandling af infertilitet. Foredraget vil omhandle infertilitet hos både mænd og kvinder.

  Workshop klokken 17.00-21.00
  Bækkenet har en helt central rolle hos kvinden under graviditet og fødsel. Det er vigtigt som behandler, at man kender til hvilke kvaliteter og udfordringer bækkenet gemmer på, når man vil arbejde med graviditet og fødsel. På denne workshop vil du få en generel viden om embryologi og anatomien omkring pelvic, uterus og ovaries, samt blive præsenteret for de mest almindelige dysfunktioner der kan opstå heromkring.

 • 21/11: Trauma Treatment - Behandling & forståelse af traumer

  Gratis foredrag klokken 16.00 – 16.45
  Foredraget vil omhandle traumeforståelse. Hvad gør traumer ved vores krop og hvordan påvirker de henholdsvis vores psyke og fysik? Hvordan skal vi forstå traumer og hvordan kan vi løsne op for dem? Traumer kan sætte sig i vores krop som stagnationer i energisystemet og give ubalance både på det psykologiske, men også fysiske plan. Et traume kan opstå på mange forskellige måder og vise sig i flere former og nuancer. Et traume kan eksempelvis både udløses af en bilulykke, en fødsel, kroniske eller enkeltstående smerter, samt uforløste emotioner.

  Workshop klokken 17.00-21.00
  Når man som behandler skal arbejde med traumer er det vigtigt at man er nænsom, da det er et sårbart område. Det er også vigtigt at man kan danne sig et holistisk billede af kroppen og finde frem til hvor traumer kan stagnere og skabe ubalance i kroppen. Dette vil du lære på denne workshop.
  Du vil lære at arbejde med traumer ud fra forskellige teknikker og teorier fra bl.a. kranio-sakral terapi. Vi vil have et særligt fokus på atlas aksis, lymfesystemet og åndedrætsorganerne. Derudover skal vi arbejde med Emotionel Release Technique og hvordan du ved hjælp af chakralæren kan afhjælpe og lindre traumer.

 • 5/12: Diskusprolaps - årsager, symptomer og behandling

  Gratis foredrag klokken 16.00 – 16.45

  Workshop klokken 17.00 – 21.00
  På workshoppen vil der være fokus på behandling af diskusprolaps. Det kan være besværligt at behandle, men ved at finde frem til den egentlige årsag, kan man hurtigt lindre akutte smerter og hjælpe patienter til fuldstændig rehabilitering.

  Du vil blandt andet lære en særlig mobiliseringsteknik, som lindrer smerter og hjælper kroppen til at genoptage sine funktioner. Du vil også blive skarp i at diagnosticere diskusprolaps og screene for skader. Du vil få en grundlæggende viden om anatomi, biomekanik og patologien i området. Det vil primært være teknikker fra manuel terapi og osteopati du vil lære i dybden.