RETREATS

Healing Indefra

Til december åbner Santos Institute op for en helt ny måde at arbejde med krop, sind og ånd på, med det transformerende retreat Healing Indefra.

Målet med denne form for retreat er at skabe et stærkt fundament i dig, så du kan sparke healingen i krop og sind i gang på flere niveauer.

Dette retreat er et endags retreat, som vil hjælpe dig til at arbejde med dig selv og give dig nogle konkret værktøjer

Retreatet vil bestå af transformerende kundaliniyoga, individuel tilpasset osteopatisk behandling, øvelser, øreakupunktur, kostændring og detox, samt forskellige former for lydterapi.

Dette retreat er ment som en kollektiv healingsproces. Derfor vil behandlingen også foregå i grupper, så der kan skabes en stor synergieffekt. For det er sådan, at vi kollektivt er forbundet, så når et menneske healer, healer vi alle.

En uge inden dette retreat vil du modtage en guide med videoøvelser, samt dagsplan med øvelser og kost, så du vænner kroppen til at skulle på udrensning og du så småt allerede der, starter på healingsarbejdet.

Gennem retreatet vil du opleve at få sat gang i en healingsproces, som vil fortsætte når du kommer hjem. Du vil blive sendt hjem med øvelser, vejledning og råd til hvordan du videre kan arbejde med detox og healing.

Der vil i løbet af dagen blive serveret detoxjuice tilpasset dine individuelle behov, lavet af sydfynske, biodynamiske råvarer.

Praktiske oplysninger
Dato: 14 december 2019
Tidspunkt: 08.30-18.00
Adresse: Drivkraft, Bredgade 33a, 1260 København K
Pris: 1900 kr.