SPECIALKLINIK FOR PISKESMÆLD OG HJERNERYSTELSE

OM SPECIALKLINIKKEN

Specialklinik for Piskesmæld og Hjernerystelse samler den nyeste behandlingsfaglige viden, terapi, træning og kostvejledning i målrettede behandlingsforløb specifikt udviklet til at hjælpe mennesker med smerter eller gener fra piskesmæld og hjernerystelser.

Vores vision er at hjælpe dig mod bedring og en hverdag med mere livskvalitet. Vi tror ikke på, at piskesmæld og hjernerystelse er noget man “bare må leve med”, men tilstande, der kan afhjælpes, hvis man tager udgangspunkt i det enkelte menneske og kroppens sammenhængende balance.

SÅDAN HJÆLPER VI DIG

Vores behandlingsforløb består af fysisk og terapeutisk behandling i sammenhæng. Igennem forløbet bruger vi behandlingsfaglige redskaber fra osteopati, sensomotorisk fysioterapeuti, kraniosakralterapi og kostvejledning. Målet er at mindske eller helt fjerne dine smerter.

Efter et endt forløb på specialklinikken vil du have lært både fysiske og psykiske startegier – hjælp til selvhjælp – så du kan komme i gang med et bedre liv, hvor smerter eller gener ikke påvirker din hverdag i samme grad.